Dr. Michael Laitman

A valódi munka csak most kezdődik

Kérdés

Ma az Izraeli emberek egyetértenek a Kölcsönös garancia elképzelésével. Olyan, mintha azokat győzködnénk, akik már hisznek benne. Milyen konkrét lépéseket kínáljunk a számukra?

Válasz

Mindenekelőtt be kell őket vonnunk a terjesztésbe. Az üzenet jobban átmegy az emberek között működő beszélgetésen és kapcsolaton keresztül, mint az interneten. Emellett létre kell hoznunk különböző virtuális játékokat és formákat, melyek az egység felé vezetnek, hogy ezek egy erős benyomást adjanak az embernek, hasonlót a filmekhez, és a videoklipekhez. Végül meg kell hívni az embereket a kongresszusokra, és fesztiválokra, legyen az akár egy este, akár néhány napra.

Az internet esetében, lehetőségek garmadáját kell létrehozni, például játékokat (a felnőttek legalább annyira szeretik ezeket, mint a gyerekek) és szerepjátékokat. A teljes kultúra keresztül kell, hogy menjen ezen a változáson. Még a legegyszerűbb színházi jelenet is, amely vizuálisan illusztrálja az üzenetünket, megadhatja a helyes példát, ami a legfontosabb.

Diverzifikálnunk kell a magyarázatainkat és változtatnunk a mélységét, annak megfelelően, amit egy ember képes befogadni. Például először valaki megnéz egy filmet, amely bemutatja az általános koncepciót. Majd egy történész elmagyarázza neki, hogy alkalmaztak dolgokat ezt megelőzően, és hogyan érkeztünk mi el oda, ahol ma vagyunk. Majd egy pszichológus személyessé teszi ezt, és így tovább.

Az emberek olyan környezetben nőnek fel, amely különböző módon hatnak az érzékelésükre. A fontosabb szerepeket ebben filmek, játékok és szövegek játsszák. Mindezek az inaktív érzékelések faktorai, miközben a játékok aktív formát képviselnek. Ma, mindenki joystick, szerkentyűk, kiegészítők, és érintő képernyő segítségével játszik, amelyekkel a játékok egyre jobban interaktívak.

Nagyon is közel van az idő, amikor a fél világ munka nélkül lesz, és sok új lehetőségnek kell megjelennie, ami embereknek ad elfoglaltságot. Az integrált nevelés, egy hatalmas iparággá növi ki magát, amely magába fog foglalni kulturális eseményeket, játékokat, és mindezeknek el kell borítania az embereket, megteremtve egy általános légkört, hogy senki ne akarjon kiszállni belőle.

Ma az embereknek nincs pihenő ideje, ezért dolgozunk az interneten keresztül. Azonban kevesebb, mint egy év múlva, hatalmas mennyiségű ember lesz munka nélkül. Ez óriási problémákat fog jelenteni, aggodalmakat, nyugtalanságot, ameddig nem lesz teljesen világos, hogy nincs visszaút, és eljött az ideje a múlt paradigma rendszerének a felszámolásának. Akkor, a szükséges munka el lesz osztva az emberek között, ami mondjuk, kitesz egy fél nap elfoglaltságot, és a fennmaradó időt, oktatásra kell szentelni, amely a természettel való egységünk helyrehozására irányul.

Egy része az időnknek, anyagi jellegű munkára lesz felhasználva, egy másik része a spirituális munkára, a korrekcióra. Ez nem pihenés vagy szórakozás egyáltalán, sokkal inkább kötelező, kemény munka mindenki számára. Az ember nem lesz képes önmaga szükségleteinek a megszerzésére, ha nem tesz eleget ennek a kötelezettségnek. A szó szoros értelmében tanuló lesz, vizsgázik, és fokozatról, fokozatra halad előre. Lehetetlen, hogy valaki ne vegyen részt ebben.

Függésben vagyunk egymástól, és ezért nem engedhetem meg senkinek, hogy bárki kívül maradjon ezen. Az emberek megvalósítják ezt, teljes mértékben. Négy, öt órát töltenek naponta azzal, hogy végrehajtják a legfontosabb munkájukat az életükben, és ezek az órák fénybe borítják a napjuk hátra lévő részét. Emellett, miközben hazatérnek, az emberek ugyanezt az üzenetet kapják a TV, rádió, és internet használat közben, a tömegmédiákon át is. Mindenhol a korrekcióról beszél mindenki.

Ez az egyetlen út. A Végtelen Világba való emelkedés a sorsunk, a végtelen élvezetek és örömök felé, ahogy azt olyan sokan szeretnénk. Ez a lehetőség pont most jött el. Sok ezer év ment el, hatalmas hibák elkövetésével, de most megtaláltuk a helyes csatornát. Csak ki kell nyitnunk.

Nem véletlen, hogy a természet felszabadít minket, minden túlzás alól. Azt akarja, hogy megértsük, hogy be kell fejeznünk mindent, amit eddig tettünk. Különben kimerítjük a Föld forrásait, és tönkre tesszük a környezetet. Nagyon gyorsan el kell indulni a korrekció felé.

A korrekciónak köszönhetően kijavítjuk a kövületi, növényi és állati szinten. A halak visszatérnek a folyókba, és a tengerekbe, a korallok ismét lefedik az óceánok fenekét, az eltűnt fajok, újra benépesítik a Földet, a zöld növényzet beborítja a kiszáradt sivatagokat. Hirtelen minden kivirágzik, az erdők hetek, hónapok alatt újra magukhoz térnek.

Felélesztjük a természetet az emberi szinten, és akkor a Fény eláraszt bennünket. Minden visszatér a maga rendjébe, egy nagyon rövid idő alatt. Még a műanyag konténerek is eltűnnek az óceánok mélyén! Egy új energiát hozunk a Földre, amely korrigál mindent, amit az ember tett a természet ellenében, és a hibák ugyanazon a módon lesz korrigálva, mint ahogy megjelentek, így az ember maga korrigál mindent. Minden a Fény mennyiségétől függ, amit mi sugározunk a Földre.

Azonban térjünk az integrált oktatáshoz. Ez felelősséget ró mindenkire, hogy tanuljon, és részt vegyen a korrekció rendszerét felépítő munkában, hogy alávesse magát a környezet befolyásának, és mindenkivel megteremtse az integrált egységet.

A legfontosabb dolog a megközelítés megváltoztatása, a fókusz átvitele a saját fejlődésemre, és olyan fajta tevékenységek megválasztása, ahol még többet tudok adakozni, és még több, pozitív befolyást tudok megszerezni, még nagyobb mértékben tudok kapcsolódni és egyesülni, és hogy ebben találjam meg a kielégülésemet. Egyszerűen nincs más alternatívánk.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.