Dr. Michael Laitman

A régi civilizáció „utolsó rúgásai”

Vélemény

(Yuriy Yakovets, az Orosz Természettudományi Akadémia professzora, Alexander Ageev, a Nemzetközi Jövőkutató intézet elnöke, russiannews.ru): „A krízis előrelátható, elkerülhetetlen és valójában szükséges volt, az elavult dolgok kitörléséhez. Ez nem Világvége, hanem egy új Világ születése, ez egy globális forradalmi átalakulás, amely egy egységes civilizáció kialakulásában végződik.”

„Mi tanultuk arról az általános szabályról, amelyről Vladimir Vemadsky írt, hogy a történelmi idő besűrűsödik – ahogyan ezt érezték is az elmúlt korosztályok. Mi vártuk a mostani krízist, tudva, hogy amíg a régi rendszer erőforrásai nem fogytak el, nem helyettesíthető új rendszerrel. Csakis akkor, ha megteremtjük egy olyan jövő képét amelyben élni szeretnénk, leszünk képesek megfelelni azoknak a kihívásoknak amelyekkel most szembesülünk.”

Kommentem

Égek a vágytól, hogy átadhassam nekik a Kabbalah tudását, de ők a krízisre figyelnek, és addig nem lesznek képesek meghallani és odafigyelni rá, amíg a krízis arra nem kényszeríti őket hogy megnyissák a szemeiket és a füleiket és felfogjanak magasabb célokat, érdekeket és implementációs stratégiákat.

RB

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,605 seconds.