Dr. Michael Laitman

Rajta tartva az ujjunkat a világ pulzusán

Kérdés

A szociális tüntetések végigsöpörnek az egész világon. Hogy kell nekünk ezek között a feltételek közt működni?

Válasz

Oda kell nekik adnunk, a követelésekkel kapcsolatos anyagokat, melyek elmagyarázzák, pontosan mi is történik a világban és miért van ez a ráébredés minderre. Ezeknek az anyagoknak, bárki is olvassa őket, rá kell mutatniuk a weboldalainkra, ahol sokkal részletesebb információkat találhat a jelenlegi problémákról és a lehetséges megoldásokról.

Mi nem tüzeljük a forradalmakat. Ellenkezőleg, minden békésen szeretnénk megoldani, a belső munkán keresztül, mindenkinek a belső megváltozása által. Jó, ha a tüntetők kiabálnak az utcán, de fel kell ismerniük, hogy minden csak a belső korrekción múlik.

A barátainknak részt kell venniük a megmozdulásokban, osztogatniuk kell a röpcéduláinkat a tüntetők között, annak érdekében, hogy érezzék a tüntetőket, és megértsék, kik is ők, és mit akarnak, vagyis hogy átitatódhassanak a demonstrálók vágyaival. Közelebb kell hozzájuk kerülni, ez majd segít még jobb anyagok elkészítésében, az üzenetünk átviteléhez. Nem kell velük kiabálnunk vagy csatlakoznunk hozzájuk a rombolásban. Nekik csak a helyes módját kell látniuk az emberek megközelítésének, és el kell magyarázni nekik, hogy a korrekció csak a köztünk lévő kapcsolaton át érhető el, vagyis kizárólag a kölcsönös garancián keresztül.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,111 seconds.