Dr. Michael Laitman

Mi – akik oktatók vagyunk

Kérdés:

Nagyon sok ember a világban hívást érez, hogy tegyen valamit mások számára. Hogyan tudunk összekapcsolódni velük?

Válasz:

Mi nem kapcsolódunk össze velük. Sok “érző szívű” emberek van, akik a korházban önkéntesen dolgozik,, segít a takarításban, hitelt szerez, a közösség számára stb. Ők segítenek az embereknek, ez nagyon jó. Ahogy Baal HaSulam írja, a szociológiai vizsgálatok szerint az emberiségnek 10% altruista.

De ma, az első alkalommal a történelemben, eljött a válság pillanata, és az embert tanítani kell a világ törvényeiről, amelybe belépett. Végtére is, a mi célunk nem az önzés enyhítése, nem azt akarjuk elérni, hogy mindenkinek egy kicsit jobban legyen, nem akarunk ennivalót osztani a szegényeknek, például az ünnepek alkalmával.

Nem. Az emberiség egy másik dimenzió bejáratánál áll, ez egy új dimenzió, amelyben össze kell kapcsolódnunk egy globális és integrált formában. A természet már felébreszt minket, és azt mondja: “Tehát most összekapcsolódunk, mint egy ember egy szívben, mindenki az az összes többi résszel. Fejezzétek be a  egy rákos daganathoz hasonló fejlődést. “.

Senki sem tudja rajtunk kívül mit jelent ez, ezért kell, hogy mi mi tanítsuk az embereket. Oktatásokat szervezünk, amelynek a célja tanítani a globális természeti törvényt.

A kölcsönös kapcsolat már felfedeződik mindenhol, akár akarják akár nem. Az egyetlen lehetőség, hogy elvágja a kapcsolatot közöttünk egy háború, de még ez sem igazán lesz így, mivel a belső kapcsolat nem fog elillanni.  A háborúnak vége lesz hamarosan, és akkor újra folytatjuk a kapcsolatot, csak sokkal nehezebb körülmények között.

Ma a válság pusztít minden területen az emberi életben. És ebből az állapotból, meg kell látni az ugródeszkát a következő szakaszra. A természet fejlődése kényszerít bennünket, az új szakaszba belépésére.

Tehát mi lesz a mi hasznunk ebből? – Mi ebből megnyerjük az új rendszert. Ebből a közös munkából, a közös kapcsolatból, meg fogjuk találni a természet belső erejét, belső működését – és felemelkedünk a létezésnek egy új szintjére. Először megszabadulunk a mindennapi bajoktól és problémáktól, majd eljutunk a következő dimenzióba.

Nincs más választásunk, a természet megköveteli tőlünk, hogy eljussunk ide. Tehát mi nem osztunk ajándékokat az ünnepekre. Ezt más szervezeteknek hagyjuk. Mi csak az az új, integrált oktatáson dolgozunk. Mind az óvodában és iskolában, felkészítjük a gyermekeket az életre a mi világunk szerint. Most fel kell, hogy készítsük az emberiséget az életre egy olyan világban, amely most fedeződik fel nekünk, ahol mindenki egy globális kapcsolathoz csatlakozik.

Az egységes, integrált rendszer közeledik a mi emberi rendszerünkhöz, amelyet elpusztított az egoizmus, és ha összeütköznek, hatalmas robbanás történik.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,197 seconds.