Dr. Michael Laitman

Háború a békéért

Hír

A hírmagyarázók globális forradalmi hullámról beszélnek. A tiltakozások már nem csak Görögországban zajlanak a csőd-közelség miatt, hanem a fejlettebb országokban is. Az Egyesült Államokban a nagyvárosokban tüntetnek. Tucatnyi városban internetes csoportok alakultak, hogy szervezzék ezeket. Kanadai és ausztráliai csoportok is részt akarnak venni a 99% tüntetéseiben a fenntarthatóságért, a virágzó tőkések egy százaléka ellen. Új képződmények jelennek meg: nem szerveződnek, a résztvevők az időről és a helyről a közösségi portálokon értesülnek és az occupytogether.org. site-on.
A válság kényszere a tüntető mozgalmak élesedését eredményezi, de ami új, az a globalitás. Európa, Amerika, az arab perifériák, végül a változás kiváltója lehet mindez.

Viszonyulásom

Az emberiség most kezd egyetlen közösségé válni, s a belső viszonyokban most először keveredhetnek össze a különféle gondolatok és vágyak mindenkiben, amíg végül egyetlen testületté olvad majd mindenki. Ez az emberi társadalom evolúciójának törvénye. Aki megérti, hogy ez a természet rendje és vele halad – az nyer. Aki ellene van, az veszít. Ahol a kormány nem érti, ott a nép szenvedni fog, de a válság mindenképp erősödni fog. Ahol ellene vannak, ott tanítani kell az Elfogadás tanát, a kölcsönös kapcsolatokat a természettől, az új egy testületté alakuló emberiségről, s tenni is kell érte. Máskülönben a tüntetések vérontássá fajulhatnak.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.