Dr. Michael Laitman

Kérdeztetek? – Én felelek…

Kérdés

Az utóbbi időben nagyon sok emberrel találkozom, akik mondják nekem, hogy nem teszem helyesen a dolgokat, nem élek helyesen, megnősültem, de nem a megfelelő nővel, és, hogy nem nézem az életet és más dolgokat helyesen.

A barátok a csoportban állandóan tanítnak engem arra, hogy mi a “helyes”, mintha ők már egy magas szinten lennének, mintha ők lennének a Teremtő. Én úgy látom őket, mint akik nem adják meg a tiszteletet, bár én kedves akarok lenni, és nem prédikálok, nem adok tanácsot adni senkinek.

Ez az egész elszomorít. Nem tudom, hogyan folytassam az életemet, ebben a hideg világban. Hogy az én egóm ilyen formában mutatja meg az igazi arcomat? Ha ez így van, mit tehetek, hogy kapcsolatba legyek vele? A Teremtőhöz fordultam a kéréssel, nem kaptam választ, vagy nem értettem meg a válaszát.

Válasz

A Teremtő, aki megóv a büszkeségtől. Értsél egyet mindennel, amit tesz veled.

Kérdés

Én a “Bnei Baruch” tanulója vagyok, és azt hiszem, hogy értem a témákat, amelyekről a blog szól. De minden igyekezetem, hogy elmagyarázzam ezeket a fogalmakat az embereknek, akik közel állnak hozzám, hiábavaló, nem csatlakoznak a Kabbalához. Különböző ellenállásokat tapasztalok meg, vagy úgy nyilatkoznak, hogy ez utópia, vagy dühös kitörésekkel reagálnak. Mit tanácsolsz, hogy tegyek, azon kívül, hogy mélyen megértem a Kabbala Bölcsességét, azzal a szándékkal, hogy a Teremtőhöz tapadjak?

Válasz

Hallgass és tanulj önmagadon belül.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.