Dr. Michael Laitman

Árvizek sújtják Dél-Európát

A hír (1TV.ru)

Spanyolország, Olaszország és Franciaország az eső és viharos szél áldásában részesülnek. Földek, falvak és utak kerültek víz alá. Tömegeket kellet kitelepíteni. Áramkimaradásokkal indult a heves esőzés, 8000 család maradt fűtés és világítás nélkül.

Több mint kétezer ember lett kitelepítve a kockázatos területekről. Nekik kijelölt evakuálási helyeken kell élniük, ameddig a víz visszahúzódik, de félnek, hogy csak romokat találnak majd az otthonuk helyén. Az áradó folyók, összefüggő területeket öntenek el. A földcsuszamlások utakat mostak el és sok falut vágtak le a világtól. A katasztrófa vége nem látható, több mint 1,5 méter víz szakadt le az égből, kevesebb, mint három óra alatt.

Hurrikánszerű szél és heves felhőszakadások okoznak folyamatos szenvedést Olaszországban. Most ezek teljes erővel lecsaptak Torinóra. Ha az eső nem áll el, a víz elönti a várost. Az iskolák bezártak, a lakosságnak azt javasolták ne hagyják el az otthonukat, ha nem abszolút szükséges. A tomboló elemek lecsaptak Velencére. A szerencsétlenség 20 ember életét követelték az elmúlt két hét alatt Olaszországban.

Hó esett Spanyolországban, Madrid közelében. A viharjelzés lett kiadva másik 24 régióban is az országban. A képhasonló, folyamatos esőzés. áradó folyók, heves szél, leszakadó fák az utakon.

Hozzászólásom

Nem kétséges, a természet egyre növekvő egyensúlytalanságba került, és ez minden szinten megjelenik. A 2012 év még kellemetlenebb meglepetéseket fog okozni. Ez a trend folytatódni fog, ameddig fel nem ismerjük, hogy kizárólag a közöttünk lévő kapcsolat megváltoztatásával befolyásoljuk a külvilágot. Lényegtelen mennyire vagyunk felkészülve a katasztrófákra, nincs az a minisztérium, amely megment minket. A természet addig mér ránk csapásokat – hasonlóan egy engedetlen gyerekhez – ameddig meg nem értjük, hogy mi magunk okozzuk a csapásokat a viselkedésünkkel.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.