Dr. Michael Laitman

Fejet hajtani a barátok előtt

Kérdés

A leckék alatt, mi együtt, magunkra vonjuk a Fényt. A terjesztésben, egy keretrendszerben dolgozunk, melyek a”főnök – beosztott” jellegű viszonyon alapul. Hogyan hajtsam meg a fejem a barátok előtt, a mindennapokban?

Válasz

Nem a barátom külső képe előtt hajtom meg a fejemet, vagy a hírneve, esetleg a minőségei vagy a karaktere előtt. Én a csoport koncepciójának hajtok fejet, amely magában foglalja a teljes valóságot, a világokat, vágyakat és a Fényt. Én itt akarok létezni, befoglaltatva ebbe, egy önmegtartóztatásban, minden önmagamra irányuló érzelem nélkül.

Ami előttem van, az nem csak egy barátom a maga fizikai megjelenésével. Én egy spirituális formát látok, ehhez akarok fel elemelkedni, a gondolataim és a vágyaim fölé. Ha lemondok magamról, akkor a testem, a származásom, minden, amim van, a közös szív által megjelenített vágy kitöltésére irányul, és a közös fejjel gondolkozik. Ez az, amit az ön-lemondás jelent.

Például, a kongresszus előtt, felkészülök arra, hogy bármit megteszek a siker érdekében. Elvetek minden kritikát, semmilyen számítást nem végzek, függetlenül attól, hová kell mennem, mennyi időt és energiát kell befektetnem. Mihelyt látom, hallom vagy érzem, hogy segíthetek, azonnal megteszem azt. Ha csak egyetlen pillanatra is haboznék, az nem lenne helyes, azaz ezt azt mutatná, nem hajtom meg a fejem a barátaim előtt.

KN

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

62 queries in 1,049 seconds.