Dr. Michael Laitman

A szívek tüze fellobban és megvilágítja a sötétséget

Sok szikra összegyűlt itt, mindegyikük hordoz egy nagy lángszikrát – akkor próbáljuk meg összekapcsolni őket! A Fény várja a kapcsolatunkat, hogy egyetlen lelket képezzünk, egyetlen Kli-t.

Mihelyt elérjük a köztünk lévő kapcsolat első fokozatát, a legfényesebbet és a leggyengébbet, a Végtelen Világ és a mi világunk közötti, akkor ezen a ponton képesek leszünk a Fény és a Teremtő jelenlétének feltárására, ebben a kapcsolatban.

Reméljük, hogy ez megtörténik! Minden az erőfeszítéseinktől függ! A célunk itt, a fizikai testünk fölé való emelkedés, minden, személyes gondolatunk és vágyunk fölé emelkedés, és hogy elkezdjünk egy közös létezést mindezek felett, egy vágyban, egy gondolatban. Folyamatosan meg kell próbálnunk elengedni a testünk érzékeléseit, és e helyett csak a magasabb valóságot akarjuk érzékelni, ahol mindannyian össze vagyunk kapcsolva.

A spirituális világ maga a kapcsolat és az egység. A tény, hogy annyira különböző emberek összegyűlnek itt, képes segíteni egy gyorsabban létrejövő, és sokkal sikeresebb kapcsolat létrehozását.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy annyi barátunk eljött a világ minden tájáról, egyetlen napért. Ők kifejezték ezzel, mennyire fontos és különleges ez az esemény a számukra. (Az Aravai sivatagi kongresszusról van szó – a fordító).  Meg kell tennünk a szükséges erőfeszítéseket. Végül is több millió ember, akik kapcsolódnak hozzánk, és akik néznek minket.

Mi vagyunk a központi csoport, és a Fény, amit magunkra vonunk, mindenhová eljut, elér minden barátunkat. Csak érezni kell ennek a küldetésnek a fontosságát, ennek a pillanatnak az intenzitását. Itt nincs semmilyen zavaró körülmény, nem is létezik a külvilág, csak mi vagyunk, egyesülve egyetlen szívben és egyetlen gondolatban annak érdekében, hogy a Felső Erő feltáruljon közöttünk.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,137 seconds.