Dr. Michael Laitman

Az egység, a csoport varázsereje

Az egység nem a sokféleségre, a sokféle vallás ilyen fogalmára utal, hanem az egyesülés, a csoport erejére, ami egy egyedi erő, az egyetlen igazi tudás.

Ha valaki kiugrik a csoport-egységből, a közös felépülési vágy megvilágító fényének teremtéséből, az elvekből és átmegy az egyéniség szigetére (mondjuk a családi, vagy munkahelyi bajok feletti töprengésbe) , akkor is az egység elve, a felépülés vágya újra visszatérhet hozzá.

Az emberek mind érezhetik a közös felépülés vágyát, ami egységben tart.
Ez vonz minket, befon, betakar, átfog, olyan módon, hogy ezáltal elkezdjük más szemüvegen át látni az életünket.

Azt kell megértenünk, hogy az egység ereje az egész természetet átfogja, benne az egoizmus függő kapni-vágyását is, hiszen azt is az adás vágya táplálja. Máshogy nem tudna létezni.

Amikor betársulunk a csoportban az egységbe, akkor tulajdonképpen önmagunkat újjá teremtjük.Rengeteg esetet ismerek, amikor világossá vált, hogy olyasmik történtek valakivel, ami világosan mutatta, hogy teljesen új jövője teremtődött, megerősödött, felépült.(geo)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,606 seconds.