Dr. Michael Laitman

A brit fiatal munkanélküliek száma elérte az egy milliót

A hírekből

A munkanélküliség Nagy Britanniában ismét emelkedik, a fiatal munkanélküliek száma először a történelem során elérte az a milliós számot.

További 67 000 fiatal (16 és 24 év közötti) gazdaságilag inaktív fővel számolva, eljutunk a teljes, 1,016 millió főhöz – miközben a teljes, brit munkanélküliek száma elérte a 2,62 millió főt. A munkanélküliségi ráta nagyon magas, 8,3 százalék – ami az utolsó 15 év legmagasabb értéke – és ahogy a növekedés egyre késik, az alacsony hazai és nemzetközi bizalom miatt, sőt a vártnál sokkal gyorsabban növekszik, a közszférában megjelenő, és terjedő munkanélküliség miatt. (forrás: Fresh Business Thinking):

Nick Clegg miniszterelnök-helyettes azt mondta, hogy a számokat nem lehet figyelmen kívül hagyni, és hogy az országok nem tudnak kiemelkedni a gazdasági válságból, anélkül, hogy ne oldjanak meg alapvető problémákat.(forrás: telepraph.co.uk)

Hozzászólásom

Azonban ez egyre növekszik, világos, hogy egyre több ember lesz munka nélkül, a tradicionális értelemben a világon, és nem gondolhatjuk azt, hogy majd „beruházunk, hogy legyen munkájuk, és fizetésük.” Ahogy kiderül, hogy az egyetlen hasznos cselekvés egy ember számára, ha magán dolgozik és a társadalmon. Ezen a területen van elég munkája mindenkinek, és ebben rejlik a legnagyszerűbb, legmagasabb és végtelen jutalom.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.