Dr. Michael Laitman

Rettenetes fertőzés söpör végig a világon

Vélemény (Dmitry Voblikov, pénzügyi elemző, Forex Club, forrás: finmarket.ru):

Sokak meglepetésére, a hitelválság túlnyúlt az euró zónán, és elkezdett megfertőzni a szomszédos országokat. Új régiók kerültek veszélybe. Ez nem meglepő, mivel a görög fertőzés megállításra irányuló döntések nem lettek időben meghozva.

Most Magyarország, amely még csak nem is a tagja az euró zónának, hivatalosan is hitelt kért az Európai Alapoktól és az IMF-től. A befektetők aggódnak az Európai hitelválsággal kapcsolatos növekvő kockázat, és a lassuló magyar gazdasági növekedés miatt. Így a pénzügyi fertőzés folytatódik, és a kockázatokat növeli az EU-ban, mivel a fertőzés mértéke annyira jelentős.

Hozzászólásom

Még mindig nem értik meg az emberi élet és tevékenység valamennyi szféráját átölelő változások mértékét. Miután ráébredtünk a globális, pénzügyi válságra, és elkezdjük felismerni ezt az életünk minden területén, és a gyógymód ezekre csak is az egység lehet, az univerzális, kölcsönös garancia, a természettel való hasonlóság lehet.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 0,946 seconds.