Dr. Michael Laitman

A Teremtő már elvégezte felét a munkának

Kérdés

Hogyan lehet eljutni hamarabb, annak a megértéséhez, hogy a csoport a legfontosabb edény a cél elérésére?

Válasz

Egy nagy probléma a személy számára, hogy érezze, hogy itt egy belső forradalom zajlik, mivel az értelme, az egója, meg a büszkesége, leblokkolja és nem képes megérteni, hogy van valami az értelem felett. Hozzászokott, hogy értelmében, a vizsgálataiban, megfigyeljen dolgokat, megépítse őket maga alatt, és hogy abból dolgozzon. Ő képtelen arra, hogy elfogadja őket kritika nélkül. Kritika nélkül ez egy borzasztó nehéz dolog, kritika nélkül mivé válik ő, egy bolonddá, vagy micsoda?.

Ezek olyan dolgok, amelyek nem képesek megmaradni a vizsgálat alatt. Mondja meg nekem valaki, miért erősebb a csoport nálam, miért kell elvesztenem az értelmemet, az érzelmemet a csoportban, azért hogy megkapjak tőlük egy új értelmet és érzelmet? Nem tudom mi a belső értelem, ez egy magasabb dimenzióból van?

A csoport minden tagjának megvan a belső nyomása és kezdete a közös, spirituális edény megszerzése számára, de az egyéni szikra, amikor magába akarja szívni a vágyakat a többi szikrától, ő elkezdi érezni, hogy leszakadt tőlük. Az ember nem képes elképzelni magában, hogy van valami jóval magasztosabb nála, amelyben összekapcsolódnak a vágyak. Ez a spirituális valóság, ahol ő felfedezi a másik életét, és átcseréli a valóság érzékelését, azáltal hogy ő odamegy, összekapcsolódik azzal és részévé válik.

Az ember állandóan a Reformáló Fény hatása alatt kell, hogy legyen, amely távolról ér el hozzá, ugyanarról a felső szintről, ugyan abból az energetikai  térből, amely a felsőben létezik, azért hogy az ember állandóan változzon és korrigálja a ő felfogását. Ez egy állandó és könyörtelenül működő folyamat, amelyben a Fény hat rá, és ez éveket vesz igénybe.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.