Dr. Michael Laitman

A szegénység dimenziója, különböző országokban

Hír a”Business New Europe” angol újságból:

A hiperinfláció néhány hónap alatt felélheti a megtakarításokat. A munka értelmetlenné és méltatlanná válhat, amelybe nem érdemes befektetni, mert elveszthet egy pillanat alatt.

Népesség-nyilvántartó Iroda Amerikában megjelentette, hogy ma minden hetedik amerikai a szegénységi küszöb alatt él. 49 millió emberről van szó. A Nemzeti Statisztikai Hivatal Nagy Britanniában pedig azt jelentette, hogy a munkanélküliség a fiatalok körében elérte a történelmi csúcspontját.

Spanyolország bejelentette, hogy, az ország munkanélküliségi rátája jelenleg eléri a 23%-ot. Ez a legmagasabb az Európai Unióban. Nos, a felvilágosult világ országai közelednek a katasztrófához. A nyugat lesüllyed a nagyvonalú egészségügyi rendszerek és a nemzeti ellátások súlya alatt, amelyek akkor épültek ki, amikor több pénz volt, de a várható élettartam is rövidebb volt. Sok függ a politikusok reakciójától és egyelőre ők nem mutatják azt, hogy különös oka lenne az optimizmusnak.

Válasz

Az emberi fejlődés egy objektív folyamat és lehetetlen nem észrevenni.  A társadalom változásának figyelmen kívüli hagyása hibákhoz vezet, amelyekből nem tanultuk meg a leckét, és az objektív törvények figyelmen kívüli hagyása, az egész fejlett világ összeomlására vezet.Kiderül, hogy ez egyoldalúan fejlett világ, és nem képes felismerni a természet új viszonyát az emberrel szemben: nyomás az integrált kapcsolat elérésére, a kölcsönös garancia társadalma felé.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,151 seconds.