Dr. Michael Laitman

A szülők a hibásak

Hír­

Az olyan szülők száma, amelyek hanyag módon viselkednek a kiskorú gyermekeikkel, jelentősen növekedett a pénzügyi válság kezdete óta. Ez nem a gyermekekkel szembeni erőszakot jelenti – ez egy új jelenség, amely ellen Amerikában a polgári jogvédelmi szervezetek harcolnak.

Sok esetben a szülők elkezdtek kevésbé szeretni a gyermekeket. Az emberek túl sokat koncentrálnak a munka és pénzkeresésre, a számlák és a tartozások kifizetésére. Minden ötödik szülő depresszióban van, minden tízedik szülő alkoholt vagy marihuánát használ.

Az esetek száma, amelyben a szülők elhanyagolják, a gyerekeket növekszik, ez van a gyerekek kóborlásának, és a Child Free mozgalom hátterében, akinek az aktivistái egy teherit látnak a gyermekekben, és abban hisznek, hogy minden ember csak magának kell, hogy éljen.

Ma, valójában minden állam Amerikában, készül a törvények újragondolására, hogy szigorúbb büntetést hozzanak a gyermekeiket elhanyagoló szülőkre.  A kérdés az, hogy ezek a újítások igazán segítnek megvédeni a gyermekeket?

Válasz

Az egoizmust kizárólag a korrekció által lehet legyőzni, azaz mindenki integrált oktatása által, a kicsitől a nagyig. Szervezetünk keretében kifejlesztettünk integrál oktatási módszereket és reméljük a széles közérdeklődést.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,631 seconds.