Dr. Michael Laitman

A közös valuta „mérnöke” szerint, az euró projekt sikeretlen

Jack Delor, az euró feltalálója, az Európai Uniónak a volt elnöke (Daily Telegraph):

Az euró projekt kudarcra volt ítélve már a kezdetétől. A hibák, amelyek megtörténtek az euró létrehozásában, meghatározóak a jelenlegi közös valuta adósság válságában

Ezen kívül a vezetők túl keveset és túlkésőn cselekedtek a közös valuta támogatására. Az adósság válság veszélyt jelent az Európa nemzetközi szerepére, és a nyugati világ alapvető demokratikus értékeire.

Válasz

Hogyan lehet kiépíteni egy piacot az egész Európa integrációja nélkül? Ez nevetséges a fejlett emberiség részéről, amikor az egyesült Európa projekt létrehozói, azt hiszik, hogy elég a normák és a piacok minimális szabályozása – akkor hol van az egység? Nem a közös zsebben, nem is beszélve a kulturális integrációról, az integrált oktatásról, a nemzetközi és kulturális megbékélésről, a megvetés és gyűlölet leküzdéséről. Természetes, hogy a projekt sikertelen, és már kezdetétől világos volt a szégyenletes vége. Az integráció először az emberek között kell, hogy megvalósuljon, és nem a közös piacon.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.