Dr. Michael Laitman

Repülőjegy a jövőbe

Kérdés

Mi a valódi ereje a Zohár könyvének, ha mi még egyelőre nem értünk meg belőle semmit.

Válasz

A Zohár könyve hatása nem attól függ, hogy mi mennyit értünk meg belőle. Az ereje csak az íróin múlik, vagyis ahogy írták, milyen szintről lett megírva, milyen szándékkal írták, és hogy ez a könyv tükrözni fogja nekünk a ragyogását, a kérdés az, hogyan használjuk ezt a fel a ragyogást. De ez nem függ a könyv megértésétől. Nem kell megérteni semmit.

Ha most valahová mennem kell, akkor kiválasztom a legjobb közlekedést és a legkényelmesebbet, hogy elvigyen engem arra a helyre. Ez lehet a vonat, repülő, autó, teve. Mit számít ez? A lényeg, hogy kényelmes és jó legyen.

A Zohár kényelmes és a legjobb, leghatékonyabb és legerőteljesebb azok számára, akik érdekeltek az előrehaladásban. Valakik csak azt mondják nekem, hogy ez működik, azonban ahogy nem tudom, miként működik egy repülőgép motorja, amikor utazom rajta, itt sem kell tudnom a részleteket. Én csak veszek egy jegyet, és repülök.

Ugyanaz van itt is. Ha elértem az út végére, vagy akár a közepén vagyok, elkezdem megérteni, mi történik. De nem előtte. Én például először megyek New Yorkba. Nem tudom, hogy mi New York, hol van? – Semmit! Én csak hallottam róla, de nincs megértésem. Csak intézkedéseket hozok, amelyek elvisznek oda. Én hiszek azoknak az emberek, akik megértik ezt, mert már ott voltak, ők építették meg ezeket a dolgokat. Akkor én is utazom, és elérem a célt. Majd amikor odajutottam: “Aha! Most már értem.

Ugyanaz az alapelv itt is, nincs különbség. Még a mi világunkban is,  a fizikai dolgok is érzést keltenek, mi ugyanígy  cselekedünk . Azt akarjuk a spiritualitásban, ami még nincsen ebben a világban.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.