Dr. Michael Laitman

Az ego mindig az emberrel van

Kérdés

Az egység pontja, hatalmas, boldogság hullámban fejeződött ki a kongresszuson, szabadságban és optimizmusban, a mi világunktól való idegenségben. Olyan volt ez, mintha szó szoros értelmében, egy szeparált világ, amely felé az egóm hatalmas örömmel rohan. Mégis a Rav szerint, az egónak ellenállást kellene tanúsítania ennek az irányában?

Válasz

Nem kell aggódni az ego miatt. Meg fog érkezni, és vissza fog húzni minket, a fülünknél fogva, eltávolítva bennünket ettől az állapottól, és újra és újra törekedni kell ebbe az irányba. Pontosan az ego az, amely elkezdi az embert eltávolítani az egység pontjától, és a személynek aktualizálnia és helyre kell állítania ezt minden pillanatban.

Ez a helyreállítás szükséges, nem azért, mert ez vicces, hanem mert minden barátunk e mögött áll. Az emberben fokozatosan új motivációk bukkannak fel, melyek arra irányulnak, hogy mit tegyen, amivel támogathatja a barátait, mivel nélküle azok nem lesznek képesek megtalálni ezt az egységpontot.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,624 seconds.