Dr. Michael Laitman

Ismétli a történelem önmagát?

A hír (forrás TheMarker)

Az elemzők egyre pesszimistábbak Európa jelen helyzetének megítélésében.

Dylan Grice, (a Société Générale Globális Stratégiai Csoportjának kutató elemzője) azt mondja – „összehasonlítva a német politikát azzal a helyzettel, amelyik politika lehetővé tette Hitler felbukkanását, láthatjuk, hogy a Weimar utáni Németország túl agresszív lett az infláció ellenei harcban, így az azonnali munkanélküliség növekedést okozott, amely a nácik felemelkedéséhez vezetett.”

Bob Janjuah, (stratéga, Nomura Bank) szerint, arról beszélni, hogy az ECB megmenti Európát, kizárólag egy vágyálom.

Jim Reid (Deutsche Bank): „Ha nem hisszük, hogy Merkel hangvétele meg fog változni, akkor a befektetési tanácsadás ásson egy nagy lukat a földbe és temesse be magát.

George Goncalves, (Vezérigazgató és US kamatlábak, Nomura Kötvények): Megközelíthetjük azt a pontot az euró sorsában, ahol már nincs visszatérés… Még mindig azt hisszük, hogy van idő elkerülni a legrosszabb forgatókönyvet, azonban ezek a vízválasztó pillanatok egy dologra mutatnak rá, hogy a piaci szakértők eszköztára sem megfelelő, a politikai folyamatok navigálására, különösen arra nem, hogy 17 különböző kormány esetében.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

67 queries in 0,943 seconds.