Dr. Michael Laitman

Vissza az egységhez

Kérdés

A kongresszus után egyre nagyobb érzelmeket érzek, amikor a barátokkal találkozok, néha

Válasz

A kongresszuson természetesen elkezdtünk más módon hozzáállni az egységhez. Egyszerűbb ezért visszatérni ehhez most. Ez sokkal izgalmasabb és attraktívabb, többé nem tűnik annyira erőltetettnek, mint ezt megelőzően.

Elértük ezt a spirituális valóságot, a kezdetét egy spirituális fokozatnak. Most még egy kis erőfeszítést kell kifejteni, hogy ez elöntsön minket, és növekedjen a vágy „húsa” ezen a ponton. Akkor ebben a vastagságban érezni fogjuk az igazi, spirituális valóságot.

Mindenkinek erőfeszítést kell tennie, folyamatosan vissza kell térnie ehhez a már ismert és megértett szintjéhez az egységnek, ami már belénk hatolt, az érzékelésünk számára érezhető szinten. A pillanatnyi érzelmi elutasítás, vagy elmosódott érzések ellenére, megpróbálok a már elért állapot szintjére visszatérni.

Miért? Talán annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat, vagy azért, hogy a folyamat tovább menjen, még az esetleg hiányzó pozitív érzések ellenére is. Talán érzem a kötelezettséget azoknak a barátoknak a viszonylatában, akikkel kölcsönös garanciában vagyunk.

A nyereség változó lehet, de mindenekelőtt, mindegyikünknek sóvárogni kell az egységre. Ez a legfontosabb dolog: folyamatosan törekedni az egységre, lényegtelen, hogy hol lehet valaki az adott pillanatban.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,622 seconds.