Dr. Michael Laitman

Egyetlen szerkezetben vagyunk

Laitman_2011-02-03_4879_w.jpg

Kérdés

Ha a nők a férfiakat támogatják a “Világ-Hordozóban “, azaz a közös felépülési vágyban, akkor integrált módon az egész világ gondolataira hatnak ezzel?

Válasz

Persze. Globálisan össze vagyunk kötve s a sokmilliárd hálózat integrálódik, akár akarjuk, akár nem. Az egész teremtés szerkezete kölcsönösségen alapul s a nők minden gondolata benne van ebben a szerkezetben. Vagy odaadó szolgálat a szándékunk (s életünkre az íz ráél ) – vagy maradunk az önközpontú addikt kapni-akarásban, egyénpontban. Minden vágyunk és gondolatunk – az ész és a szív – ebben a közös szerkezetben van belül. Mindennek, amit képzünk, a belső része hat a külső vetített világra.

Ha épp most kezdjük el felfogni a felső erő világát, (megvilágítását) akkor sokmilliárdszoros erőre teszünk szert. Tehát ugyanaz a jó szívűség, részvétel, törődés, kölcsönös szolgálat kihat az egész világra és az emberek érezni fogják ezt a közös vágyat a felépülésre. Elkezdik majd felfogni,hogy a természeti világban az a helyzet, hogy minden ember összeköttetésben áll a többi emberrel, s hogy a kapni-akarás, az önközpontúság fölé kell emelkednünk, s csak így tudunk változást elérni a “külvilágnak” tűnő szerkezetben is. (geo)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,168 seconds.