Dr. Michael Laitman

A szülök okolhatók

A hír (forrás The Russian Bazaar)

Azon szülők száma, akik nem törődnek a gyermekükkel, erőteljesen növekszik, a gazdasági válság kitörése óta. A gyerekek figyelembe nem vétele, nem jelent bántalmazást, ami ellen az amerikai emberi jogok szervezete harcolt éveken keresztül.

A legtöbb esetben a szülők egyre kevésbé szeretni a gyermeküket. Túlságosan a munkahelyért való harcra összpontosítanak, a számlák, hitelek kifizetésére. Minden ötödik szülő depressziós, minden tízedik alkohol, vagy drogfüggő.

A szülői elhanyagolás hátterében a Gyermektelenség mozgalom áll, akiknek aktivistái tehernek tekintik a gyermekeket, és abban hisznek, hogy mindenkinek önmagáért kell élnie. Apák és anyák nem értik még, hogy az oktatás egy nagyon hosszú és komplikált folyamat.

Pillanatnyilag az ország minden állama várja a törvényeket és módosításokat, melyek kemény büntetéseket helyez kilátásba a szülői elhanyagolás esetén. Valóban meg fogja ez védeni a gyerekeket?

Hozzászólásom

A növekvő egoizmus kezelése csak az integrált oktatás által lehetséges, legyen az idő vagy fiatal. A szervezetünk kifejlesztett egy módszert, az integrált nevelésre, és remélhetjük hogy mindez eljuttatja az alapelveket a közvéleményhez.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.