Dr. Michael Laitman

A fény kinyitja az almát

Kérdés

Hogyan segít nekünk a Teremtő megnyerni a “görögöket ” amely bennünk vannak? Mivel “Izrael” bennem van (a vágy Teremtőhöz), úgy tűnik, hogy, tehetetlen velük szemben…

Válasz

Igen, tehát mondva: Két király található, egy öreg bolond király és az okos és szegény kisfiú, amely még nem egy király. A mi természetünk a gonosz hajlam, a vastag önző klipa, és benne csak egy pici pont található, nincsen neki semmi esélye, hogy elmeneküljön a klipától. Így mi magunkat kell, hogy felébresszük!

Ülsz, mint egy kis féreg, az almában vagy keserű retekben, és hogyan lehet onnan kilépni? – Nincs menekvés. Ő körülvesz minden oldalról, és nincs kijárat. Ezek erők, nem csinálhatsz semmit ellenük, nem engedi, hogy kimeneküljünk.

De ha van még egy csomó más barát, akik ugyanebben a helyzetben vannak, és akiknek van szívbeli pontja, akkor az ember összegyűjti ezeket a pontokat, olvassa a Zohár könyvét, összekapcsolódik vele, meg akarja érteni, mi történik, és mit akar a Teremtő tőle – Így csatlakozik a felső rendszerhez, és húzzuk magára ebből a Reformáló Fényt.

Akkor még van egy esély, de csak a Fény által! A Fény a Teremtő, amely felfedeződik számunkra.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,611 seconds.