Dr. Michael Laitman

Többet kapsz, mint amennyit kértél

Kérdés

Miért teszünk erőfeszítéseket egy bizonyos helyen és az eredmény egy másik helyen jelenik meg?

Válasz

Én erőfeszítést teszek minden dologban, amivel rendelkezem, és azzal dolgozom, amit kaptam. Én magam, a csoport, a tanár, könyvek, ezek az eszközeim. És mindezeket egoista módon teszem.

Én erőfeszítést teszek önmagam által, ami a “lo lisma” (azaz nem az ő nevében), a megszerzési vágyamból felfedezem a felső világot, a Teremtőt, azért hogy jó legyen nekem! Természetes, hogy nem lehet ez másképp, mert én csak magamra gondolok.  Akár jól értem ezt, akár nem, ez a valóság.

És bár azt kérem: “Adj nekem Uram!” Be akarom teljesíteni, ki akarom tölteni magam, én valami különleges dologgal foglalkozom, ez létrehozza az átváltást, a megfordítást, és kapok valamit, amit nem is kértem!

Nem kértem az igazi adakozást. Nem vagyok képes ezt kérni, de én mégis megkapom. Ez a trükk: mintha becsapnának minket! Vagy tudattalanul valami olyan dolgot akarunk, ami hamis számunkra.

Ezt így teremtette a Teremtő, de a személynek pontosan meg kell felelnie ezeknek a feltételeknek, ahogy mondják:10 grammot itt adunk, 10 grammot ott, ezt meg azt, mindezt összekavarjuk és megisszuk – és kész a gyógyszer. Ez az, amit a kabbalisták mondanak: itt van a csoport, a tanár és a könyvek. Ezeket te el kell készíteni egy specifikus szándékkal, aztán ebben el kell merülnünk és végül az ember megkapja, amire szüksége van!

Hogy mit kap? Mivel mi nem vagyunk képesek kérni a valódi adakozást a magunk számára, de ha ezeket a feltételeket teljesítjük – ez működni fog és mégis meg fogjuk kapni.

Ez az, ahogyan működik, ezt nevezzük ” csodaszernek” vagy gyógymódnak!  Még az angyalok is panaszkodtak a Teremtőnek, hogy miért ad az embereknek valamit, amit nem kértek. Pontosan így van felépülve ez a rendszer.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.