Dr. Michael Laitman

A virtuális kapcsolat: akárhol is vagy

Kérdés

Mit jelent a barátok szeretete az internet korában?

Válasz

Az internet egy csodálatos eszköz. Tényleg mi is akadályozna hogy lenyűgözzön, amikor látlak és hallak benneteket a virtuális hálózaton? Milyen más módon tudod átadni, hogy le vagy nyűgözve, ha nem a látással vagy hallással? Meg kell szagolnom téged, vagy a szemek és a fülek elégségesek? Még azt is képes vagyok megkönnyezni, ha csak hallok valamit a látvány nélkül is. Mindez a képességemtől függ, hogy felhasználjam a kapcsolatot hogy benyomást kapjak.

Például azok az emberek, akik a kongresszust nézték amit az aravai sivatagban tartottunk, tényleg érezték hogy valami történik ott. Ez az ami később rákötelezte őket hogy eljöjjenek a tel avivi kongresszusra, és néhányuk több hétig is maradt. Mindez annak az emelkedésnek köszönhető, amit Aravában értünk el.

Látom, hogy ez működik. Ha megemelnénk a szándékunkat, a kapcsolatunkat, a vágyunkat, a koncentrált sóvárgásunkat a cél felé, ahogyan akkor tettük, akkor mindegy hogy hol van a személy, tűzzel fog meggyulladni. Nincs kétség efelől.

Vannak európai barátaink és még amerikaiak is, akik szeretnék ha szólnánk nekik, hogy mikor akarunk odamenni ismét, hogy ide tudjanak repülni. Nem gondolom, hogy el kellene jönniük. Ha ott maradnak ahol vannak, egy képernyő előtt azon aggódva hogy akár egy pillanatot is kihagynak, sokkal jobban járnak, minthogy itt vannak és kihagyják a lehetőségeket, nem odafigyelve azokra. Egy személy, aki nem akart eljönni a nagy kongresszusra, de benyomást kapott a sivatagi emelkedésünkből, és aztán eljött, többet profitált mint bárki más. Ez azért van, mert egy erős spirituális lökést kapott.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.