Dr. Michael Laitman

A világot azok uralják, akiknek megvan a hatalmuk pénzt teremteni

Vélemény (Stephen Lendman):

“A Georgetown University történésze, Carroll Quigley, in a Tragédia és remény című könyvben írja: ‘A pénzügyi kapitalizmusunk hatalmainak volt egy másik messzemenő terve, ami nem kevesebb, mint egy pénzügyi irányítás alatt működő világrendszert teremtenek meg, ami magánkézből tudja irányítani minden ország politikai rendszerét és a világ gazdaságát összességében is. Ezt a rendszert feudalista módon kellett volna irányítani, azzal hogy a központi bankok cselekszenek, és titkos megállapodások alapján, amit gyakori magántalálkozók és konferenciák irányítanak.’

“A demokratikus és önkényuralmi kormányokat mint mások is közöttük, közelebb mozdultak a pénz globális teljes irányítása felé, a hitel és adósság által irányított gazdaság, politika, kereskedelem és birodalmi tervezés felé. Ennek eredményeképpen a nemzetek és a népszerű érdekek kárára szereztek hasznot.”

“Josiah Stamp, a Bank of England volt igazgatója azt mondta: ‘A bankrendszer romlottságban működik, és bűnben született. A bankárok birtokolják a földet. Ha elveszed tőlük, de meghagyod nekik a lehetőséget hogy pénzt csináljanak, akkor pár tollvonással elég forrást teremtenek rá, hogy visszavásárolják azt ismét.

“De ha elveszed tőlük, akkor minden nagy vagyon, mint amilyen az enyém is, eltűnik és el kell tűnnie, és egy boldogabb és jobb világban fogunk élni. De ha meg akarsz maradni a bankok rabszolgájaként, és a saját rabszolgaságod költségét fizetni, akkor csak hagyd hogy folytassák a pénzcsinálást.’”

“Ellen Brown kötelező olvasmánya, az Adósság Hálózata a magánbankrendszerrel foglalkozik, hogy hogyan bitorolja a pénzkészítési hatalmat és hogyan tudjuk azt visszaszerezni.”

“Elmagyarázta, hogy mit tudnak a növekvő számok a romboló erejük veszélyes hatásairól. Mindenkinek meg kellene értenie, hogy a Fed nem föderális. Ez egy magánbank kartel, amit a legnagyobb banki tagjai birtokolnak, 12 Fed körzetben. New Yorknak irányító hatalma van a többségi tulajdon miatt.”

“Ennek eredményeképpen a Fed globálisan irányítja az Európai Központi Bankot, a Bank of England-et, és a Bank of Japan-t. Ők a világ legerősebb központi bankjai a Nemzetközi Beruházási Bankkal egyetemben – a központi bankok központi bankjával, a rejtélyes bankfőnökök bankfőnökével együtt.

“Amerikában az érméken kívül olyan pénzt teremtenek a bankok, amit Föderális Tartalék Jegynek hívnak, megszegve az alkotmányt az első cikkelyben, a nyolcas részben, ami a kongresszusnak adja az egyedüli erőt, hogy „pénzt teremtsen, és annak értékét szabályozza””

“Az érme és a papírpénz Amerika pénzkészletének kevesebb, mint 3 százalékát teszi ki. A többi számítógépes iktatásban van, a hitelekre vonatkozólag. „

“A bankok olyan pénzt teremtenek, ami azelőtt nem létezett. Olyan 30%-a magánszámlán van – spekulációs és más nem produktív célokból.”

“Ha Amerika a saját pénzét irányítaná, az kamatmentes lenne, nem az adófizetőknek kellene azt fizetniük… a pénz, amit a produktív növekedésre szánnánk, inflációmentes lenne. A jólét fenntartható lenne. A teljes foglalkoztatottság és a társadalmi igazság lehetséges volna”

“Egy végső hozzászólás”

“A magánkézben lévő pénzhatalom tisztán megbukott. Aláássa az országot, lerombolja az amerikai álmot, milliókat elszegényít, munkahelyeket semmisít meg, szennyezi a környezetet, és Amerika hadigépezetét pénzeli, ami lerombolja a világelső országot, és az emberiséget kihalással fenyegeti. „

“A Wall Street elfoglalásával és globális tüntetésekkel foglalkozó embereknek ezt a legfelső célt kell elfogadniuk, hogy elértje a hosszú ideje megtagadott társadalmi igazságot, ami jelenleg teljesen elveszett, mert a korrupt politikusok bankárokkal tervezik azt.”

Hozzászólásom

Mivel a fejlődésünk programja az hogy az emberiséget a terjes integrációhoz elvigyük, a kölcsönös garanciához és az egységhez minden különbség felett, csak a kölcsönös kapcsolatunk rendszere fogja elmagyarázni nekünk, hogy hogyan javítsuk ki a helyzetet és fog elvezetni minket az értelmes fogyasztáshoz és az egyensúlyhoz. Csak a fejlődésünk természetes szabályainak betartása fogja azt eredményezni, hogy a véres hibákat elkerüljük.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,608 seconds.