Dr. Michael Laitman

Nem lehet várni

Kérdés

Azt mondod, hogy jó kapcsolatokat kell megtanulnunk egy nevelési folyamatban? Mit jelent ez?

Válasz

Ma a természet megmutatja, hogy globális integrált folyamatokban vagyunk. De ahelyett, hogy kölcsönös globális integrált kapcsolatokban élnénk, szembenállásokban élünk. Kölcsönös elnyelés és pusztítás: ez az egoizmus kapcsolatrendszere.

A természet azt tanítja, hogy teljesen másképp kéne viszonyulnunk egymáshoz. A természet analóg, integrált, kölcsönösségi alapon viszonyul hozzánk, mi viszont ellenségesek vagyunk. Ezért sem magunkkal, sem a természettel nem tudunk egyensúlyban lenni. És ezért a válságot sem tudjuk kezelni. Pedig ez a globális válság csak most kezdődik. Nincs vége. Már 7-8 éve azt mondom, hogy ez csak a kezdet. És mindenki azt mondja erre, hogy ugyan, túléljük, ahogy Amerika és Japán is túlélte. De ez nem biztos. Meg kell érteni, hogy a természet egy meghatározott cél felé vezet minket. Nem lehet várni. Még többe kerülne az nekünk. Meg kell érteni, hogy olyanná kell válnunk, mint maga az adó-természet. Erre biztat a csapásokkal. És van elég ereje erre.

(geo)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.