Dr. Michael Laitman

Kompromisszum a harag felett

Nincs jó rossz nélkul. Csak ha egyensulyban vannak; akkor viràgzik az élet érzése s minden  ebben jelenik meg. Amikor kisebb vagy nagyobb kàrok érnek, akkor is egyutt van e két dolog.
Az ellenségesség felett jelentkezik a talàlkozàs. Minden percben egyszerre van jelen a harag és a nyugalom. A harmonia a két polus egyensulya. Otthon is egeyensulyt kell létrehozni a mindig létezo ellentétek felett. Hogy lehetne màsképp hàzi béke? Hisz béke az a deru, a kozépso vonal, ami az ellentétekbol alakul ki. Ezek mindig jonnek; erosodnek, s nem kioltjuk ezeket az ellentéteket, hanem egybefogjuk, s egy csomoba fogjuk. Ez az Arvut, a kozos vàgy, hiszen az ellentétek s a harag ellenére egybekapcsol az egyzég vàgya. Csak be kell vonzanunk s behivnunk s akkor uralkodni fog rajtunk. A Te létrehozza a Minket a jovoben. De most nem tudunk még helyesen viszonyulni egymàshoz, s ezért kérjuk, hogy az Adàs ereje épitsen fel minket, s belulrol épitsen fel.

(geo)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.