Dr. Michael Laitman

Tegyél meg mindent, amihez erőd van, és meg fogod hallani!

Kérdés

Milyen cselekedeteket kell egy személynek megtennie, hogy a mozdulatlan állapotot elhagyja a barátokra vagy a terjesztésre való tekintettel?

Válasz

Azt mondják: “Csinálj meg mindent, ami erődből telik!” A lehetőség mindig adott számodra. Lehetetlen, hogy olyan állapotod lenne, amiben nem tudsz egyáltalán semmit csinálni.

Ha nincsen vágyad vagy nincs gondolatod, akkor ez az amit Fentről kaptál. Még ha zavart vagy, gyenge, vagy olyan mintha nem tudnál semmit tenni, akkor is vannak olyan cselekedetek, amit képes vagy megtenni.

Például, az én szerepem az, hogy a mindennapos dolgaimtól nem térek el. Van egy könyv amit meg kell írnom, munka amit meg kell tennem. Ma lehetőségünk van hogy csoportokkal dolgozzunk, terjesszünk, az interneten dolgozzunk, és anyagokat készítsünk elő.

Megvan a lehetőségünk, hogy széles körben terjesszünk, és tanítsuk ezt a tudást. Ennek kell leginkább foglalkoztatnia mindenkit. Végül is, az egész világ a mi vállunkon van, csak nem érezzük ezt.

Ezt nagyon komolyan kell vennünk. A cselekedet itt tényleg megelőzi a vágyat és a gondolatot, ahogyan mondva van: „Megtesszük és meghalljuk!” Ez a fizikai formában is működik.

Még az olyan cselekedet is korrigálja az embert, amihez nem társul a vágyott szándék.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 0,945 seconds.