Dr. Michael Laitman

Haladás kis lépésenként

Kérdés

Tegyük fel, hogy egy bizonyos állam nehéz pénzügyi helyzetben van: csődök és a magas munkanélküliségi ráta. Ugyanakkor a lakosok remélik, hogy a válság majd véget ér, és visszatérnek az korábbi életükhöz.

A kurzusunk célja hogy megváltoztassa ezt a megközelítést, hogy a személy ne várja a válság végét egy, két, vagy öt évet. Hanem meg kell értenie, hogy itt egy természetes folyamat zajlik, és ő is részt vesz ebben a folyamatban. És, beleértve, az egész világ változik. Tehát, ez azt jelenti, hogy a személy meg kell, hogy változzon a kurzus után?

Válasz

Ez a kurzus megadja a személynek a megértését az új világról, és segít neki belé lépni. Világossá kell tenni a kormánynak, hogy ez ki fogja nyitni az ember szemét, megadja neki az oktatást és a megértést, és már nem fog megvadulni, és kirakatokat törni.

Először is, le kell csillapítani a feszültséget. Szándékunkban van az, hogy kis lépésekkel haladjunk, és nem az, hogy elkezdjünk vezetni egy spirituális forradalmat.

(BD)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,611 seconds.