Dr. Michael Laitman

80% az osztályteremben

Kérdés

Ki fog tanulni az integrált oktatási kurzusokban: csak azok, akik munka nélkül maradtak, vagy mindenki?

Válasz

Úgy gondoljuk, hogy a munkanélküliek száma nagyon nagy lesz. És mivel a kurzus témája a társadalom korrigálása, részt kell venniük benne, nem csak azoknak, akik elveszítették az állásukat, hanem a háziasszonyoknak, nyugdíjasoknak és általában mindenkinek, aki nem dolgozik. Úgy, hogy legalább 80% a népességből vesz részt ezen a kurzuson.

És ha másnap valaki állást talál, vagy valami jövedelemforrást, ez nem azt jelenti, hogy el kell hagynia a kurzust. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek kell keresztül mennie az integrált oktatási kurzuson, és az emberek meg kell osztják a munkát, úgy, hogy mindenki fel fog áldozni néhány órát naponta a munkára.

Ezek nagyon nagy változások, összehasonlítva a szokásos megközelítéssel, de nem mi állítjuk be őket a saját döntésűnk szerint; a válság állítja be őket számunkra, és így nekünk nem marad más választásunk. Azt gondoljuk, hogy ez nem tarthat többet egy évnél, és eljön.

Kérdés

De mi fog történni, az átmeneti időszakban, mielőtt elérjük azt a pontot, ahol meg tudjuk osztani a munkát úgy, hogy csak néhány órát dolgozunk naponta, és az emberek még mindig reménykedni fognak abban, hogy az előző állapot visszatér?

Válasz

Azt hiszem, hogy a munkanélküliség növekvő százaléka, zavarokra fog vezetni, a kormány tehetetlenségére, és végül, az út elvesztésére. Ez teljes anarchiához vezet, és nem lesz más választásunk, csak, hogy elfogadjuk ezeket a kereteket. Ez nagyon gyorsan fog történni. Másképp a társadalom teljes összeomlásához érünk, és világháborúhoz.

Ahogy most, a kormányok nem képesek ellenőrizni a gazdasági rendszereket, úgy nem lesznek képesek ellenőrizni mást sem. Ha a milliók kijönnek az utcákra, semmi sem fogja megállítani őket; nem lesz képes megállítani őket sem a hadsereg, és valami más erő. A kormányok egyszerűen nem fogják tudni, hogy mit tegyenek. Mindenki látta, mi történt Szíriában és Egyiptomban.

Minden ország figyelembe kell, hogy vegye a helyi környezetet, és a nemzeti karaktert. Például, Görögországban nem lesz olyan egyszerű, hogy az emberek elmennek tanulni, mint Németországban. A németek szorgalmasak, ahogy ma is dolgoznak. De azokban az országokban, mint Görögország, valamilyen kompenzáció által kell bevonzani az embereket.

A probléma az összes európai országokban az a népesség elöregedése. Az életük, a ház, a kávézó és kis kirándulások között forog. Minden helyen szükség van egy programra, amely a helyi körülményekhez igazodik.

(BD)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.