Dr. Michael Laitman

A La Nina „kapcsolódik” az influenzajárványokhoz

Az újságokban ( BBC News)

“Egyesült Államokbeli tudósok rájöttek, hogy az elmúlt négy országos járvány a La Nina események után történt, amik hideg vizet hoztak a Csendes-óceán keleti felszínére.”

“Kétségtelenül, az utolsó négy országos járványt – a spanyolnáthát, ami 1918-ban kezdődött, 1957 ázsiai influenzáját, a hong kongi influenzát 1958-ban, és a sertésinfluenzát 2009-ben –  mind a La Nina körülményei előzték meg. Az a közös ezekben a járványokban, hogy mind újfajta vírustörzseket tartalmaznak, amik ellen az emberek még nem fejlesztettek ki immunitást.

“A La Nina eseményekkel való kapcsolat még nem tiszta számunkra. De az elmúlt kutatások megmutatták, hogy némelyik vadmadár repülési mintája és vándorlás során történő pihenőhelye, vagy vedlési ideje különbözik az El Nino és a La Nina évek alatt.”

Most ránézhetünk a vírusos génre, ami számos madárra, sertésre és emberre fertőz – talán képesek leszünk megkapni valami statisztikailag erős tényt, hogy jobban megértsük a mechanizmusokat.”

Válaszom

Egy új fázisába léptünk a világ feltárulásának, a világ mint egységes egész feltárulásába – és ez megköveteli tőlünk, hogy mi is ugyanezt tegyük. Ebből az okból kifolyólag, folyamatosan nagyobb kapcsolatot fedezünk fel a világ összes része között.

He elkezdenénk egységre lépni, megváltoztatnánk önmagunkat, és az új integráltságunk birtokában, felfedeznénk hogy a világ integrált. Egyébként „mindenki a hibáinak megfelelően ítél”, és mi akik nem látjuk egyesültnek a világot, helytelen módon viszonyulunk hozzá, nem úgy mint egy analóg rendszerhez, hanem mint egy diszkréthez és emiatt érezzük az ellentmondást közöttünk úgy mint egy válságot. Ez egy veszélyesebb „járvány”.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,613 seconds.