Dr. Michael Laitman

Kiegyensúlyozó formula

Kérdés

Mi működik rajtam a Zohar olvasása közben? A szándékom, a szöveg, vagy a szöveg kombinációja a szándékkal?

Válasz

A szöveg nem működik itt. Te meglepődtél attól, most amit szövegből olvastál? Ki tudja elmondani, anélkül, hogy megnézné a könyvben, hogy mit olvastam? A szöveg nem marad meg bennünk, hanem nekünk fel kell használnunk azt egy bizonyos módon. Vagy írjunk belőle valamit, vagy úgy használjuk fel, hogy tanítson valakit. De ne magunk számára. A Zohár könyve olyan számunkra, mint a Körbevevő Fény, ami jön és befolyásol minket kívülről. Szóval az olvasás közben, mi a vágyainkat és gondolatainkat a korrekció felé fókuszáljuk, abban a reményben, hogy ez befolyásol majd minket.

Amit a Zohár szerzői írnak, az olyan magasztos, hogy nem lehet a valódi szöveghez kapcsolni, hanem csak, mint “gyógyszert” magunkhoz venni. Nem tudom, hogyan működik a gyógyszer. Tartalmaz különböző anyagokat, amelyek bemennek a testembe, a kémiai folyamatok csatlakoznak a testemhez és létrehozzák bennem az egyensúlyt, a hiányt. De az egyensúly hiánya a vírus ellen irányul, és így létrehozva egy új egyensúlyt.

Ezt úgy hívják: “a méreg, amely gyógyszerként szolgál.” Amit én lenyelek, az megrengeti a testemet, de azzal ellentétes irányban, mint ahogy a betegség dolgozik. Így az új egyensúlytalanság, egy új egyensúlyt teremt a meggyógyuláshoz. Meg van írva: “Minden gyógyszer méreg, de nem minden méreg a gyógyszer”.

Ez a munka a jobb és a bal vonalak között zajlik, amelyek között létre hozzuk a középső vonalat. Itt az egyensúlytalanság van a jobb vonalon és egyensúlytalanság van a bal vonalon is és a középső vonalon van az egyensúly. Ha mi félünk az egyensúlytalanságtól, ez már nem a Teremtő munkája. Röviden, nekünk „hősnek” kell lennünk. . Az egyensúly, a hiány az egy jó állapot, ez az előrehaladásnak a jele. Mert, amikor haladsz előre, egy kiegyensúlyozatlan állapotból egy másik kiegyensúlyozatlan állapotba lépsz, abban a pillanatban te egy lábon állsz, míg a másik lábad a levegőben van.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,627 seconds.