Dr. Michael Laitman

A szív széfjének titkos kódja

Amikor a Zohár olvasásához érünk, közülünk mindenkinek ki kell nyitnia a szívét. Milyen kóddal nyissuk ki a szívünket? Mi a számkódja a”széfnek”, amellyel megnyithatjuk a szívünket a Zohár olvasása előtt?

A Kabbala Bölcsei “a szív bölcsei”-nek vannak nevezve, mivel Ők a szívben dolgoznak, azaz, a vágyban, azért, hogy a Hochma (Bölcsesség) Fénye behatoljon oda.

Ezért, nekünk tanulnunk kell és gondolkoznunk azon, hogy mivel tudjuk mi kinyitni a szívünket, mert másképp nem szerezhetjük meg a Hochma Fényét. Hogyan lehetséges megnyitni a vágyainkat, azért hogy kinyíljunk a Fényhez?

A Zohár, olyan, mint egy mágikus könyv, azt adja, meg neked ahova valóban be akarsz jutni. Ez nem egy regény, amelyet olvasol és a regény hősének helyébe képzeled el magad. Amikor olvasod a Zohárt, neked nem kell képzelődni, hanem hatolj belé, legyél benne. Nem egy illúzióként, hanem valóságosan élj benne. Te belépsz oda és megkapod saját magad benne. A Zohárban nem létezik olyan állapot, mint amilyen voltál az olvasása előtt. Amikor te behatolsz a Zohárba, az olvasás állapotában, már a Részévé válsz, és csak haladsz tovább.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,137 seconds.