Dr. Michael Laitman

Hogyan érhető el majmolással az emberi szint?

Kérdés

A törés felismerése,az amikor feltárul, hogy  a tulajdonságaimban 100%- osan különbözök a Teremtőtől, ez az érzés katasztrofális, hiszen ezen az úton tovább haladni lehetetlen. Mit lehet ilyenkor tenni?

Válasz

Ha az ember feltárja a törést, akkor már elkezdte a korrekcióját, mert megérti, hogy az előrehaladása csak az “értelem feletti hitben” lehetséges.

Felismerem, hogy állati szinten vagyok és fel kell, hogy emelkedjek az emberi szintre. Ez olyan, mint amikor te szemben állsz egy tehénnel, kutyával vagy majommal, és te ezekből akarnál embert faragni. De egy ponton te megérted, hogy ez soha nem fog megtörténni Fény nélkül.

Most te felfedezed, hogy az életedben te soha nem leszel magadtól ember! Mert te egy olyan állapotban vagy, hogy a Teremtő irányít téged minden oldalról, mert te egy állat vagy, egy angyal.

Egyszóval, hogy emberré válj, az kell hogy a Felső Fény Csodát hajtson végre rajtad. Milyen csodát? Az “egyiptomi kimenetel csodáját”, a “Vörös-tenger csodáját”. Ezek nem a te szinteden történnek, azaz, ez a csoda nem felel meg a te szintednek és annak az állapotnak sem ahol te vagy.  Az Erő egy Felsőbb Szintről érkezik hozzád és végrehajtja rajtad a Csodát.

Kérdezd meg a tudósokat, hogyan jön létre a kövületi anyagból növényi anyag. Vagy kérd meg őket, hogy vizsgálják meg, hogy a növényből hogyan válhat állat. Nincs ilyen a természetben. De vannak definiált dolgok: egyik a “növényi” szinten, és a másik az “állati” szinten. De van egy köztes életforma a “kövületi” és a ” növényi” életforma között az úgynevezett korállok, ami állati – és növényi életforma is.  Azonban ami a “állati ” és az “beszélő” szint között van az a „majom”, és ez sem ide és sem oda nem tartozik.

A majom működési elvét teljes egészében nem érthetjük meg. Majomként viselkedünk azon a szinten, amikor azért csinálunk valamit, hogy az emberi szinthez váljunk hasonlóvá és ezt a Felső Fény hatása alatt tesszük.

A “majom”-hoz hasonlóan viselkedünk akkor, amikor az emberi szinten lévő viselkedést utánozzuk, anélkül, hogy értenénk azt, azért hogy hasonlóvá váljunk az emberhez, aki a Teremtőhöz hasonló.

ford:BS

lekt: KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.