Dr. Michael Laitman

Nélküled a Felső Egy sohasem lesz nagy

Ahogyan a világok felülről lefelé terjednek ki, minden parcuf kisebb, mint az a parcuf, ami megelőzte azt, mint egy újabb próbálkozás, hogy használja magát egy alacsonyabb szinten. Tegyük fel, hogy a lenti részén a Gálgáltá parcufjának nem vagyok képes egy marhasültet megkapni az adományozás érdekében, de halat képes vagyok. Ezt a kísérletet arra, hozzáadjak valamit, úgy nevezik, hogy AB parcufja.

Az AB parcufjának lenti részén nem vagyok képes halat megkapni, csak egy salátát, ezt úgy hívják, hogy SAG parcufja. Minden egyes alkalommal, új lehetőségem van rá, hogy hozzáadjak egy alacsonyabb szintet, mint az azelőtti. Így az út vissza lentről felfelé elő van számunkra készítve, amin keresztül felemelkedünk evilágból a Végtelenség világába, azáltal hogy minden egyes szinten kicsit hozzáteszünk az előzőhöz.

Felemelkedsz, mivel a lenti Gálgáltá ve Ejnáimoddal, hozzáadhatsz valamit a felső AHAPjához. Bár úgy tűnhet számodra, hogy nem tudsz semmit hozzáadni ehhez – végül is, a felső AHAPja nagyon nagy hozzád képest, és csak lenullázni tudod magadat benne, mint egy embrió az anyja méhében – azáltal, hogy hozzáadod a nagyság állapotát (Gadlut) a felsőhöz. Nélküled az sohasem válhat naggyá.

Bár úgy létezel ott, mint egy növény, azáltal hogy teljesen lenullázod a személyiségedet, lehetővé teszed a Felső Egy számára, hogy nagy legyen az ő felső szintjén.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.