Dr. Michael Laitman

A Kör alakú korrekció időszaka

A legújabb konferenciák megmutatják egy új korszak kezdetét, amelyben mi  megvalósítsuk, amit tanultunk sok éven át, amit olvasunk a levelek és a Báál HáSzulám és Rábásh cikkekeiből: a kapcsolat csoportban, a barátok egysége, a vizsgálat annak a helynek a csoporton belül, amelyben feltárul a spirituális világ, a Teremtő, a közös edény megépítése, a törés korrekciója.

Tulajdonképpen, az összes leírások egy cselekedetről beszélnek – az összes  eltört vágyak kapcsolatáról, távoli, ellentétes, és egymás gyűlöletéről. A Reformáló fény  által, amelyeket a mi közös imánk vonza, a MÁN emelése során, a workshopok alatt, a leckék alatt és minden más akciók alkalmával, és állandóan, ameddig felfogjuk az életünk spirituális célját.

Szükséges látni ezt mint egy általános tendencia, ami befolyásol minden területen – gyerekek és felnőttek oktatásában, a mi csoportunkban, és az egész világban. Minden, kezdődve egy embertől az egész emberiségig. Szükséges meglássuk ezt a tendenciát a “körök” összekapcsolódásában, amely a törés korrekciónak a fő tendenciája és a teremtés céljának a megszerzése.

Az egész útat amit átmentünk eddig, látható, mint a felkészülés időszaka, és ettől a pillanattól kezdve és tovább, nekünk és a világnak meg kell kezdeni az ilyen “körök” megépitését.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.