Dr. Michael Laitman

Hogyan fogja a világ felfedezni a Felső Erőt?

Kérdés

Miért olyan fontos, hogy a népesség 99%-a, akárhogyan is, de elérje az integrális egységet? Lehetséges azt mondani, hogy ha ők egyesülnek, akkor megkapják azt a formát, amiben lehetséges lesz átadni a belső erőt az 1%-ból?

Válasz

Ez teljes mértékben helyes feltételezés. Ha az emberek az egoista törésben léteznek, akkor lehetetlen bármit is átadni nekik. Sőt mi több, nem csak ezt az energiát kell átadnunk nekik, és ezt a tudást, hanem ugyanebbe az állapotba kell vonzanunk őket.

Ez azt jelenti, hogy a 100% emberiség 1%-a ezt aktívan teszi, a felső erővel kapcsolatban maradva, a felső erő feltárulásával közöttük.

És a Föld lakosságának 99%-a ezt egy passzívabb módon teszi, azáltal, hogy egységközpontú kapcsolatokat építenek, az új egységközpontú feltételek mellett: Hogyan vagyunk képesek mi „négyzeteket” „háromszögeket” „téglalapokat” körökké alakítani, hogy harmóniában legyenek az új világgal, és az új követelményekkel?

Amikor erre gondolnak és oktatást és tanítást kapnak az 1%-tól, akkor fokozatosan válnak egységközpontú emberekké. Elkezdik megérteni, egy természetes módon, hogy mi ez az új világ, és felfedezik ugyanazt a felső erőt, amit az 1% fedezett fel. A felső erő működik és tárul fel nekik az emberiség 1%-án keresztül, amely tovább kalauzolja őket.

Ez nem egy valamiféle mesterséges rendszer, lényegében ugyanez történik a világunkban. Ha világunkra nézünk, és piramisként fogjuk fel azt, akkor láthatjuk, hogy csak az 1% működteti, teremti és törődik vele. Az összes többi megszerző. Ők fizikailag részt vesznek, de valójában felhasználják azokat a hasznokat, amelyeket fentről kapnak, és csak ezt a „serkentőszert” adják hozzá az erejükhöz.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.