Dr. Michael Laitman

Mindenki a maga dolgát tegye

Kérdés

A workshopok folyamán, az egységközpontú nevelés gyakorlati munkáját alkalmazzuk. Ilyen a workshopok nem csak a népesség 1%-ának számára vannak, akik önmaguk és a világ korrekcióján dolgoznak, hanem a 99%-nak is. Mindkét ilyesféle csoport tíz tagból áll. Mi a különbség ezen két csoport működése között?

Válasz

A különbség az, hogy a kabbalisták körében a szándék az egymás közötti egység elérése felé irányul. Arra sóvárognak, hogy megteremtsék a közös vágyat ebben az egységben, ami megidézi a Természet irányító erejének megjelenését, ami rejtve van előttünk.

Viszont amikor a hátköznapi emberek gyűlnek körbe, ők egy olyan közös vágy megjelenésére fókuszálnak, amelyben a földi problémáikra látnák a megoldást.

Nincs olyan irányultságuk, hogy a felső erővel, a Természet belső erejével kapcsolatba lépjenek, amelyik mindent mozgat, irányít, és előre vezet, és az ilyen kapcsolatban, megértésben és sóvárgásban is hiányt szenvednek. Ezért ők a természetet egyszerűen természetnek tekintik, és mivel olyan állapotra jutottunk a fejlődésünkben, így most egyszerűen rájönnek, hogyan rendezzék a soraikat a továbbiakban, hogy minden normális legyen, ennyiről van szó.

Ezek az emberek az anyagi problémáikat beszélik meg egymás között: a gyerekeik nevelését, a családot, a munkát, a bevételkülönbségeket, a társadalmi biztonságot, az egészségbiztosítást, és hogy mindezeket hogyan tudjuk rendben tartani. Kormányzati, nemzetközi, vagy akár világméretű kerekasztalokat szerveznek, ahol mindezt megbeszélik és tisztázzák: hogyan látunk megoldásokat ezekre a problémákra az egységünkre alapozva. Ezt kellene nekik csinálni a továbbiakban.

Ahogyan az egységtevékenységeken részt vesznek, elkezdenek megváltozni. Azáltal, hogy az egységről szóló benyomásaikat megosztják egymással, és jobban és jobban beleolvadnak az egységbe, továbbmennek, és az egység erején keresztül, fokozatosan megváltoztatják minden múltbéli egoista szerveződésünket.

De a kabbalisták a felső erő bevonzásán fáradoznak, és az egységük testet öltésén. Meg fogják mutatni, és fel fogják tárni a világ rejtett szintjeit, és ennek eredményeképpen látni fogják, hogy mit tegyenek és hogyan oldjanak meg mindent ebben a világban. Viszont a legfontosabb pont számukra, hogy a felső erő végül is kitöltse őket, odaadja nekik az adományozás új állapotait, olyan szeretetet és elmét, amilyet ő is birtokol.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.