Dr. Michael Laitman

Az egészség ellátása

Kérdés

Tudom, te nagyon figyelmes vagy a csoport napirendjével, és a barátok egészségi ellátásának fontosságával.

Válasz

Igen. Ha a csoportokban koncentrálnak az emberek, hogy rendelkezésre álló szabad időben csak szennyezzék a környezetet, és egész nap rendelkezésre áll két vagy három órát dolgozni az integrált csoport javára, ők szükségszerűen foglalkoznak a gyógytornákkal és sporttal.

Egyes tanulmányokra az osztálytermen kívül kerül sor – a szabadban, a tengerparton, pikniken, kirándulásokon, és bizonyos feltételek mellet folytatódhatnak néhány napig. Mi már ezt tesszük. Mi soha és semmilyen körülmények között nem állunk ellen a fizikai fejlődésnek.

A csoportokban vannak  kiváló masszázsisták és kiropraktorok, az emberek akik tanítanak mindenféle táncokat, és így tovább. Látjuk, hogy a csoporton belül mindenkinek megvan a saját élete, és a kölcsönös támogatással segit megoldani az egészségi problémákat. Mi különleges figyelmet szentelünk ennek. Azt gondolom, hogy ez szerves része az integrált folyamatnak.

Minimum fél órát naponta háromszor, ha nem többet, azt ajánlom, hogy gyakorolják, a délutáni és az esti szünetben, és egyéb eseményeken. Ezen kívül természetesen bármikor ihat kávét, és aki akar szívhat egy cigarettát. Nincs semmi, hogy tilos valakinek. Ezzel szemben, a testmozgás, a fútás,  vagy a tempós séta, masszázs, stb – ez kötelesség.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.