Dr. Michael Laitman

Látni a jövőt a kabbalistával együtt

A mi időnkben, kiadtunk egy kiváló könyvet az úgynevezett “Útolsó generáció.” A könyv Báál HáSzulám három cikkén alapul, amely közvetlenül a mi időnkre vonatkozik, de különösen az “utolsó generáció irásai”. Azt hiszem, hogy mi közel vagyunk ugyanazon időhöz, amely a könyv alapja számunkra, hogy építsünk egy új társadalmat.

Báál HáSzulám  irásai megtalálható nálunk az archívumban. Az “Útolsó generáció irásai,” leírja a tervet, és a könyv felkínál számukra egy rendezett formát. Látnunk kell benne az útmutatást, amely tervezve az új ciklushoz. Én nagyon ajánlom a tanulását is. Mellesleg, ez nagyon meleg választ ad az izraeli akadémikusok vezető képviselőinek, amelyet meghatározott Báál HáSzulám és beszélt, nem csak az ő idejében, hanem a mi napjainkban is.

A héber egyetem Professzora Eliezer Shabad írja: “Sok, amit megjósolt a mi időnkre, és a magyarázatok érvényesek, mint egy eszköz, amely lehetővé teszi az emberiség jövő problémáinak a leküzdését “.

Az újítások legnagyobb része innen  lesz megtanulva. Tehát úgy gondolom, hogy ez a könyv elengedhetetlen mindenki számára. Még azok is, akik messze vannak a mi tanulásunktól, egyszerüen csak lássák, hogy  mi is történik a világban, hogyan lát egy kabbalista. Mert az ő látása jóval mélyebb mint  mások látása. És bár ő írt egy a tömör formában, szűkszavúan, mindenesetre érdekes, hogy ez ami  megfog történni néhány éven belül.

Nincs szükség a horoszkópra, jövendőmondókra, prediktorokra, és így tovább. Minden bejegyzés a Kabbalában megvalósult egészen a mai napig. Ez nem olyan mintha fantázia vagy science fiction könyvet olvasnánk. A kabbalista lássa a jövőbeli formát, amely már létezik, és átadja a másolatot a mi időnkre, ezért tudjuk, hogyan valósul meg.

Ezenkivül, amikor mi sóvárgunk a jövőbeli formára, akkor mi kiváltjuk a “Körbevevő Fényeket ” amely korrigál minket. Nagyon hasznos, hogy elolvassuk  a következő napokban. Nem véletlen, hogy a gyerekek szeretnek olvasni kaland könyveket és filmeket a jövőről, ennek oka a természetes vágy fejlődése. Ezért, ha olvassuk a jövőről, mi vonzuk a “Körbevevő Fényt”, ugyanazon modelből, amely megfog jelenni, és ahogy elmondja Báál HáSzulám. Ez nagyon hasznos a mi fejlődésünkhez.

A könyv “Útolsó generáció” egyszerű nyelven íródott. Azt hiszem, hogy a tulajdonos szándéka az volt, hogy  megnyissa ezt a legszélesebb közönség számára. Szinte soha nem említi a Kabbala szót, az elosztásról, az emberek  közötti kapcsolatokról és hogyan szervezzék meg az életüket, aggályokat, és minden fajta aproságokkal, amelyeket a személy azonnal képes látni, azzal hogy  ő egyetért vagy nem ért egyet a szerzővel. Ezzel együtt, első sorban a személy amikor olvassa, a spirituális munkával találkozik.

És még egy dolog, ez a könyv segíteni fog azoknak, akiknek nehéz összekötni a Kabbala Bölcseletét a mi üzenetünkkel,a kölcsönös felelőséggel. Itt mi látjuk, ahogy a kabbalista erre taszit  minket. És mivel ez gyorsan megvalósul, nekünk több sikerünk lesz.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,687 seconds.