Dr. Michael Laitman

A Teremtő rejtve van de a csoport az elérhető

Valójában “Nincsen más Rajta kívül”, és a Teremtő vágya az hogy felfedje magát az emberi lényeknek. Azonban amennyiben Ő valóban felfedné magát, a teremtett lény soha nem lenne képes függetlenné válni. Az állandóan “eladná” magát a Fénynek, és nem lenne képes magát attól elválasztani.

Ezért van az hogy lehetetlen a személynek magát a Teremtő, a Fény előtt eltörölni, mivel én az élvezet abszolút rabszolgája vagyok. Az emberek tudják ezt magukról és ebben az életben mi állandóan a Fény által vagyunk irányítva.

Ez az oka annak hogy a Teremtő rejtve marad, de a csoport elérhető. Így mi elkezdünk azzal kommunikálni, és még egónk fölé is emelkedünk, mely lehetetlen lenne a Teremtővel. Minden másban a kettő ugyanaz.

Az emberi lényen kívül csak a Teremtő létezik: “Nincsen más Rajta kívül”. és akkor a személy felfedezi hogy maga sem létezik. Csak a felső erő létezik mely megtölti az egész valóságot. De mindez csak azok után hogy a személy maga érkezik el ehhez a felfedezéshez.

2012 augusztus 17, Harkov 2. workshop

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,642 seconds.