Dr. Michael Laitman

Egy spirituális érzés

Kérdés

Hogyan tudjuk elérni hogy nem az elménkkel működjünk hanem megtanuljuk érezni a többieket?

Válasz

Először is érezzük a világot, majd utána gondolunk arra. Mi analzálunk majd valamilyen végkövetkeztetéshez jutunk, mivel az érzések jönnek először, és utána az értelem kielemzi az érzéseket, egy képet készít azokból, kielemzi azokat, azokat maga elé helyezi, és megkülönbözteti őket. Tehát először is éreznünk kell. De mi nem vagyunk képesek azon elmélkedni amit nem érzünk, mi nem vagyunk képesek ezt semmilyen módon megvalósítani, azt figyelmbe venni, stb.

Először is egy spirituálisabb, magasztosabb érzésre van szükségünk, azaz az adakozás tulajdonságára, melyben elkezdjük látni a következő dimenziót. A jelenlegi dimenzióval együtt az teljessé teszi képünket a világról. Ez az amit akarunk: Amivel ma rendelkezünk jelenik meg majd úgy számunkra mint a bal vonal, és az ami az adakozás erejében jelenik majd meg, azt mi a mindent összefogó integrált rendszeren belül próbáljuk felfedni (a jobb vonalon), és mindennek magunkon belül kell élnie. És a kettő átlaga alapján, állandóan azt korrigálva, mi képesek vagyunk tovább haladni a cél felé, amíg ez a két vonal, mindkét erő össze nem kapcsolódik.

a 2o12 július 29.-i virtuális leckéből

HZS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,641 seconds.