Dr. Michael Laitman

Az egység ereje megegyezik az élet erejével

Kérdés

Ön azt mondta, hogy a közöttünk levő egység egy speciális erőt ébreszt majd fel, mely életünk felett található. Mi ez az erő, és hogyan szolgálhat minket pajzsként vagy fegyverként?

Válasz

Ez ugyanaz az erő, mely a testben létezik amikor az összes testrész kölcsönösen, általános harmóniában működik. Ez az amit életnek hívunk, és amennyiben a testrészek nem képesek többé egyensúlyban, harmóniában működni egymással, ez különböző egészségügyi problémákat okoz a test kölcsönös garanciájának hiánya miatt.

Amikor ez az erő, mely összeköti az együttműködő testrészeket hiányzik, akkor a test elkezdi elveszíteni az élet erejét egészen a teljes halálig. A halál az állapot amikor a személy többé nem érti meg a többieket. Ez azt jelenti hogy egy testrész nem működik együtt harmóniában a többi testrésszel, és ebben az esetben a test összeomlik.

Pontosan ez az állapot melyben ma az Izraeli társadalom található: senki sem érti mg a másikat, és még csak nem érdekel senkit hogy megértse a másikat. Minden egyes személy úgy érzi neki van igaua mindenben. Tavaly ez a szétválasztás elérte csúcsát, de amikor a kölcsönös fenyegetettség megjeleni a horizonton az ismét segít a nemzet összekapcsolódásában. Ezért fordulok most mindenkihez ezzel a hívással.

Bár az egység ereje esszenciális életünk minden eseményéhez, és nem csak biztonságunk fenyegetettségében, az segít a gazdasági helyzet korrigálásban is, valamint az egészségi ügyekben, és képes eltűntetni a társadalmi szakadásokat. A kapcsolat ereje, az Arvut (kölcsönös garancia) kiegyensúlyoz és elrendez mindent egy tökéletes módon, és elhozza nekünk azt az érzést, hogy mindannyian egy családhoz tartozunk.

Ezáltal ha te többet vagy kevesebbet kapsz, az nem lesz fontos, mivel az általános megegyezéssel történik, mivel a jelenlegi helyzetben ez a legjobb mindenki számára. Megérted majd hogy ez a legoptimálisabb megoldás az adott helyzetben.

2012 augusztus 12, “Beszélgetés az Új Életről”

HZS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,141 seconds.