Dr. Michael Laitman

Félelem a Teremtőhöz való fordulástól

Kérdés

Amennyiben nem tudom kihez forduljak az ima előtt, akkor miért érzékelek rettegést a Teremtő előtt, egy félelmet attól hogy Ő hozzá forduljak?

Válasz

Irigyellek téged. Mindez azt jelenti, hogy tudod valójában Kihez is fordulsz.

Ez egy nagyon magasztos állapot amikor a személy az adakozás tulajdonságához, a Fényhez fordul, vagy valami magasabb szinthez és közben a rettegés, félelem érzete tölti el. Ez azt jelenti, hogy érzi mekkora mértékben állapota, élete, minden egyes sejtje, minden egyes pillanatban, sz ő összes viszonyai és eseményei, mind csakis a Fénytől függenek. Azaz érzi hogy saját maga semmit sem irányít életével kapcsolatban, hogy nem magától függ a következő pillanat, és hogy minden rajta kívül létezik. Még mindig nem érzékeli kinek a kezében van, és emiatt mindez rettegéssel tülti el. Egyenlőre mindez egy állati rettegés, de ez ami hajt minket előre.

Aztán egy bizonyos ponton, a magabiztosság ellentétes pontja kezd elérkezni, egy jó érzést keltve benne, mivel rájövök hogy nem magamtól függök. Semmi rosszabb nem létezhet annál ha valójában magamért és sorsomért én magam lennék felelős!

Boldog vagyok, hogy létezik a Fény mely mindent meghatároz, mindent megformál, és engem irányít. Ez egyetlen dolog ami hátra van számomra hogy elkezdjem a Fényt érezni, azzal egyetértésben dolgozni, mely az egyetlen módja annak hogy mindezt a gyakorlatba helyezzem.

2o12 augusztus 18, Harkov 5. lecke

HZS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,619 seconds.