Dr. Michael Laitman

Újratöltődés a Felső Fénnyel

Hogy elérjük a valódi, vágyott eredményt spirituális fejlődésünk során, fel kell használnunk az összes rendelkezésünkre álló időt.

Ez nem egy héten egy két órát jelent, vagy egy pár órányi terjesztési munkát, vagy más cselekedeteket. Nekünk folytatnunk kell ugyanazt a munkát amit a workshopok alatt tettünk, az folytatódik belsőleg mindenkiben a szünetek során, étkezések során, amikor utazunk – teljesen mindegy mikor! Ez a legfontosabb dolog!

Végül is a reggeli lecke, vagy egy workshop szerű találkozó olyan mint egy újratöltődés, mint egy tankoló állomás, mintha egy erőforráshoz kapcsolnánk magunkat. Amikor a csoporthoz kapcsolódunk, magunkra vonzzuk a Felső Fényt, akkor feltöltöttük magunkat és biztonságban ketyeghetünk tovább 2o óra hosszatt. És aztán ismét eljövünk az erőforráshoz.

Mindezt naponta egyszer meg kell tennünk! Egyébként spirituális kapcsolatunkat elvágták. Legalább egy órát naponta, de léteznie kell a kapcsolatnak egy fizikai vagy virtuális csoporttal, a Fénnyel, akkor újra feltöltjük magunkat és képesek vagyunk az idő hátralevő részében ezzel a töltéssel tovább működni.

Most, mi fokozatosan átváltunk egy másfajta munkára mely mér egy jóval nehezebb munka, mintha csak a workshop körökben ülnénk egymással. Ebben az új munkában több ezernyi különböző zavaró tényezővel szembesülünk. De megértjük hogy ezek nem rejtett akadályok, hanem a Teremtővel vagyunk körbevéve, aki azt akarja hogy mi állandóan Ő hozzá legyünk kapcsolódva eueken a zavaró tényezőkön keresztül. És akkor meglátjuk majd hogy valójában ezek nem zavaró tényezők, hanem a kapcsolatra szolgáló lehetőségek, hogy a jelet felerősítsük. Próbáljuk meg!

2o12 augusztus 19 Harkov 7. workshop

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.