Dr. Michael Laitman

A félelem mely helyettesíti az összes félelmet

Kérdés

Az a félelem, amikor attól félünk hogy vajon képesek leszünk-e adakozni a Teremtőnek, az a tapintható félelmekre alapul, vagy azokat helyettesíti?

Válasz

A Teremtő félelme/félése helyettesíti az összes e-világi, földi félelmeket. A tapintható félelmek csak, mint kiváltó okokként léteznek, feltételekként melyek által el kell jutnunk a valódi félelemhez.

Nem lehetünk megzavarva számtalan egy időben jelentkező félelem által. Ez csak a mi világunkban történhet meg a félreértés, és zavarodottság miatt. De ahogy közelebb kerülünk az igazsághoz, tisztává válik számunkra hogy csak egyetlen forrás létezik, egyetlen oka van mindannak, ami történik.

És akkor félelmeink többé nincsenek különböző módokon befolyásolva, pénz, tisztelet, egészség, különböző önhasznok által, attól félve hogy mi okozhat nekünk gondot, kárt. Amennyiben mi valóban a Teremtő felé haladunk, akkor tiszta tudáshoz jutunk, és elkezdjük érezni hogy Ő mindennek a forrása.

Szóval akkor miért kellene aggódnunk?

Mi csak a Teremtőre célzunk. Minden más csak, mint a különböző másfajta félelmek okaként jelenik meg, hogy azokra alapozva felismerjük, hogy nincsen más Rajta, a Teremtőn kívül. Akkor ki mást kellene félnünk?

2o12 szeptember 3., Reggeli lecke 1. rész, Shamati 38.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,628 seconds.