Dr. Michael Laitman

Hogyan növekedjünk a nulláról a végtelenségig?

Kérdés

Hogyan segíti a terjesztés az egyéni előrejutást?

Válasz

A teljes személyes előrejutást a terjesztés határozza meg: hány lelket vagyok képes magamhoz csatolni. Nincs más módja az előrehaladásnak.

Végül is mi egyetlen rendszerben vagyunk összekapcsolódva, így én azáltal jutok tovább, hogy megnövelem a kapcsolatok számát. Amennyiben nem kapcsolódom senkihez sem, akkor “zéró” vagyok. Amennyiben már valakivel összekapcsolódom akkor “1”-é váltam, ha két emberhez kapcsolódom akkor “2” lettem és így tovább. És amennyiben összekapcsolódtam mindenkivel végtelenné váltam.

Ezért lett az mondva, “Ők nem értelmükön keresztül tanulnak”. Az aki nem dolgozik azon, hogy más lelkeket magához csatoljon a szeretet által egyszerűen nem valósítja meg a módszert. Egyszerűen egy dugulássá válik a Fény útjában.

Ennek okán a Kabbala el lett rejtve hosszú éveken keresztül. Csak akkor lett végre felfedve, amikor elértünk egy olyan állapotot ahol elkezdhetjük az összekapcsolódást. A Galgalta ve Eynaim (GE) törése Izraelben annak érdekében történt meg, hogy képes legyen mindenki mást magához kapcsolni.

A korrekció az egységet jelenti, tehát nem létezik ilyen kérdés: Miért kellene nekünk összekapcsolódnunk?

(2012 szeptember 5, Reggeli lecke 1.rész Rabash írásaiból)

f: H Zs

sz: Sz I

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,144 seconds.