Dr. Michael Laitman

A szeretet vasláncaival öszekötve

Kérdés

Hogyan használhatjuk fel a csoportot annak érdekében hogy elérjük a Teremtő előtti félelem követelését?

Válasz

Először is az összes eredeti tulajdonságom keresztül kell a csoportban dolgoznom, felhasználva a barátok elleni gyűlöletet, visszataszítást, önmagamra való gondolást, irigységet, ambíciót, és az összes többi problémát. Mindezeknek a tulajdonságoknak nyilvánvalóbbá, és tisztábbá kell válniuk, hogy nyilvánvaló legyen számomra mennyire mélyen vagyok az egómban elmerülve. Fel kell ismernem a gonoszomat. De mindez a teljes értékelés pontosan az által jön létre hogy én csak a jóságra vágyom, arra törekszem.

Arra kell aspirálnom, hogy felfedjem a barátaim irántam érzett szeretetét, hogy az megpuhítsa a szívemet, és megadja nekem a vágyat hogy keressem a kapcsolatot materiális formában. és akkor elkezdem úgy érezni mintha egy szenvedélyes, és erőteljes energia jelenne meg mely nem ebből a világból származik, a barátokkal való belső kapcsolatomon keresztül – egy különleges, szokatlan erő és melegség, egy különleges kapcsolat.

És ez a kapcsolat nem rajtunk múlik, azon, hogy mi most mit teszünk, és, hogy hol vagyunk érzéseinkkel és értelmünkkel ebben a pillanatban. Mindez valami olyasmi mely állandóan jelen van és összekapcsol minket, mely egyáltalán nem rajtunk múlik. Léteznek bizonyos láthatatlan vascsövek, melyek összekötnek minket.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy én érzem ezt a kapcsolatot az összes szívek között, felfedezem azt hogy mi egymáshoz tartozunk. Ez egy szükségszerű érzés ahhoz, hogy elkezdjünk kifejleszteni bizonyos ellenállást keskeny egónk ellenében.

2o12 szeptember 3, Reggeli lecke 1. rész Shamati 38.

HZS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,632 seconds.