Dr. Michael Laitman

A Fény működik szünnap nélkül

A Fény működik szűnnap nélkül

Kérdés:

Hogyan tudjuk lemérni, hogy mekkora mértékű Reformáló Fény befolyásol minket?

Válasz:

Ebben a pillanatban lehetetlen pontosan lemérni a Fény hatását, mivel a személy még nem rendelkezik a mérő eszközzel. A probléma nem a Fényben vagy a felső szintben keresendő, hanem magában a személyben.

Mondhatnánk azt, hogy a személy akkora mértékben van befolyásolva a Reformáló Fény által amekkora mértékben ő maga a Fényre sóvárog. De a személy nem képes sóvárgását sem lemérni, bár ez az ő saját vágya, erőfeszítése, feszültsége.

Ennek oka az, hogy a személy állandóan emelkedések és zuhanások állapotaiban van, és még képtelen megszámlálni ezeket a pillanatokat, és saját erőfeszítéseit, sem azokat melyeket tudatosan tesz, sem azokat melyeket tudat alatt tesz.Mindez lassanként összegyűlik. Ez egy akkumulálódó folyamat, ahogy azt mondja, hogy ” a sok sok fillérből előbb utóbb egy nagy summa áll össze”, és amikor előbb utóbb ez a nagyobb összeg összegyűlt a személy érzi hogy a Reformáló Fény egy újabb adagja érkezik.

Az igazság az, hogy a Fény állandóan befolyásol minket, de mi csak azután érezzük ezt a hatást, amikor egy bizonyos adag megtelt, és elért egy bizonyos szintet érzékenységünkben. Ezáltal úgy tűnik nekünk, mintha a Fény adagokban jönne, míg valójában az állandóan befolyásolja az embert.

A Fény még akkor is befolyásol minket amikor nem gondolunk rá, és csak természetes módon fejlődünk. A Resimók (információs gének) egyenként jelennek meg, egyik a másik után, és a Fény befolyásolja őket. Egyébként azok nem lennének beteljesítve, és nem fejlődnének tovább. Az élet csapásai által bölcsebbé válunk, többet értünk meg, közelebb kerülünk az adakozáshoz, ami azt jelenti hogy a Resimók állandóan, megállás nélkül jelennek meg, és a Körbevevő Fény pedig működik rajtuk.

De a Reformáló Fény az a Fény melyre mi magunk sóvárgunk, és mi különleges cselekedeteket végzünk annak érdekében hogy az befolyásoljon minket és azáltal felgyorsítsuk a Resimók természetes megjelenését, és a Fény rájuk mért hatását. Bár a cselekedet ugyanaz, a különbség abból áll, hogy mindezt mi váltjuk ki, és a folyamat nem magától, természetes úton, hanem felgyorsítva történik.

2012 szeptember 10., Reggeli lecke, 1.rész, Rabash írásaiból)

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,261 seconds.